بیش فعالی اختلالی است که در ۵ تا ۸ درصد کودکان دیده میشود. این عارضه در پسرها سه برابر دخترها است. کودکان بیش فعال بسیار پرتحرک، بیقرار و ناآرام هستند و نمیتوانند برای مدتی در یک جا آرام بگیرند. دایم در حال راه رفتن، حرکت و جنب و جوش هستند. بی مهابا اشیا را پرت میکنند، ظروف را میشکنند. پنجمین کارگاه آموزش والدین کودکان دارای اختلال بیش فعالی (ADHD) و درمان به کمک نوروفیدبک، با هدف آشنایی والدین با نشانه های اختلال، شیوه های شناسایی و درمانی آن در مرکز آرن برگزار شد.
عارضه بیش فعالی اغلب با کم توجهی و نقص در تمرکز همراه است. این نقص باعث میشود که کودکان مبتلا، تمرکز و توجه کافی و لازم روی موضوعات نداشته باشند. نمیتوانند وظایفی که به عهدهشان است بطور کامل انجام دهند. فراموشکارند و اغلب در یافتن وسایل شخصیشان مشکل دارند.
بیش فعالی اختلالی است که در ۵ تا ۸ درصد کودکان دیده میشود. این عارضه در پسرها سه برابر دخترها است. کودکان بیش فعال بسیار پرتحرک، بیقرار و ناآرام هستند و نمیتوانند برای مدتی در یک جا آرام بگیرند. دایم در حال راه رفتن، حرکت و جنب و جوش هستند. بی مهابا اشیا را پرت میکنند، ظروف را میشکنند. بدون احساس خطر، کارهای پرمخاطره و خطرناک انجام میدهند.
کودک بیش فعال قبل از سن دبستان در منزل کنترل و یا تحمل میشود، ولی با ورود به مدرسه این مشکلات نمود بیشتری پیدا میکنند. این کودکان در مدرسه با رفتارهای خود موجب برهم خوردن نظم کلاس شده و در روند معمول کلاس ایجاد اختلال میکنند. معمولا حوصله انجام تکالیفشان را ندارند. از طرف دیگر برخورد اولیای دبستان با دانش آموز بینظم باعث انزجار کودک بیش فعال از مدرسه میشود. به طوری که اغلب این کودکان تمایلی به رفتن به مدرسه را ندارند.
ما محدودیتها و رنج و زحمت و ناراحتی های والدین این کودکان را بخوبی درک می کنیم و می دانیم که محدودیت ها و مشقت هایی به خاطر کودک بیش فعالی در زندگی شما بوجود آمده است. ما بخوبی احساسات و ناراحتی های درونی شما را درک می کنیم و اگر بخواهیم این ناراحتی و احساسات شما را بروی کاغذ بیاوریم چندین کتاب خواهد شد . ما بخوبی می دانیم که شما پدر و مادر این کودکان آرزوی رفتن به سفر و یا حتی آرزوی رفتن به مهمانی ساده را دارید . ما بخوبی می دانیم که همیشه نگران آینده کودک عزیزتان هستید و ما پدران و مادرانی را بچشم دیده ایم که شب و روز بخاطر کودک بیش فعالشان اشک می ریختند تا آنجا که خودشان از فرط ناراحتی دچار بیماری روحی و افسردگی شده بودند ولی خوشبختانه پس از درمان با نوروفیدبک اشک و ناراحتی آنها به اشک شوق و شادی تبدیل شد . ما بحول و قوت الهی بهبودی فرزند دلبندتان را با روشهای درمانی جدید بدون دارو و بدون عارضه به شما نوید می دهیم .
به گزارش روابط عمومی مرکز جامع توانبخشی و توانمند سازی آرن، پنجمین کارگاه آموزش والدین کودکان دارای اختلال بیش فعالی (ADHD) و درمان به کمک نوروفیدبک، با هدف آشنایی والدین با نشانه های اختلال، شیوه های شناسایی و درمانی آن با سخنرانی خانم راحله توکلی – کارشناس ارشد روانشناسی عمومی و نوروتراپیست مرکز - چهارشنبه ۱۵ مهر ماه ۱۳۹۴ ساعت ۱۷ الی ۱۹ در مرکز جامع آرن برگزار شد.
برخی از مهم ترین اصولی که متخصصین به والدین کودکان ADHD توصیه می کنند، به شرح زیر است:
۱) درک زبان بدن کودک
۲) صحبت با کودک و بیان احساس خود نسبت به وی
۳) نوازش کودک
۴) آشنایی کودک با قانون و اجرای آن
۵) اجتناب از مقایسه و رقابت
۶) توجه به کودک
۷) پرهیز از کاربرد عبارات باید و نباید
گفتنی است ، محدودیتی برای حضور کلیۀ علاقه مندان در رشته ها و سنین مختلف وجود ندارد و تلاش شده که مفاهیم به ساده ترین شکل ممکن ارائه شود . هزینۀ شرکت در این کارگاه برای مخاطبین آزاد ؛ مبلغ ۲۰/۰۰۰ تومان و برای دارندگان آرن کارت ؛ مبلغ ۱۵/۰۰۰ تومان بود . به علاقه مندان استفاده از برنامه های مختلف مرکز آرن توصیه می شود تا جهت ارتباط بهتر با این مجموعه و صرفه جویی در هزینه ها ؛ در شبکۀ هوشمند الکترونیکی " آرن کارت " عضو شوند .
جهت کسب اطلاعات بیشتر در این مورد :
• همه روزه از ساعت ۱۰ الی ۱۹ با شماره های ۵ – ۳۸۴۶۳۶۵۳ – ۰۵۱ تماس حاصل فرمائید.
• با نشانی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید در تماس باشید .
• از طریق عضویت در خبرنامۀ آرن در جریان آخرین اخبار و اطلاعات مرکز قرار بگیرید .