شکی نیست که مولانا تآثیر عمیقی در فرهنگ ما گذاشته است . چنانچه بسیاری از اشعار مولانا در فرهنگ زبانی و عامیانۀ ما تبدیل به ضرب المثل شده اند . مانند : " خلق را تقلید شان بر باد داد ؛ ای دو صد لعنت بر این تقلید باد " . یا مثل این ضرب المثل که : " عشق هایی کز پی رنگی بود ؛ عشق نبود عاقبت ننگی بود " . در نتیجه شناخت مولانا به نوعی شناخت باورهایی است که در فرهنگ ما رایج است و ممکن است نیاز به نقد داشته باشد . به این منظور در کارگاه هم اندیشی با مولانا ؛ از منظر فلسفی و با نگاهی نقادانه ؛ زیر مایه های فلسفی تفکر مولانا را مورد بررسی قرار می دهیم و از حیث Epistemology یا "معرفت شناسی "یا " شناخت شناسی" و سپس از حیث Ontology یا "وجود شناسی" یا "هستی شناسی" و در نهایت از حیث فلسفه اخلاق و بر اساس حکایت های مثنوی و در مقایسه افکار مولانا با افکار سایر نظریه پرداز های شرق و غرب ؛ سعی خواهیم کرد که نگاهی عمیق تر به زیر مایه های داستانهای مثنوی و زیر مایه های گفته های مولانا داشته باشیم .
نخستین دوره کارگاه آموزشی هم اندیشی با مولانا در 10 ساعت (دوجلسه 5 ساعته) در مرکز آرن و با تدریس آقای دکتر محمدرضا سرگلزایی برگزار شد.
سرفصل های آموزشی مورد بررسی در کارگاه به شرح ذیل می باشد:
- مولانا و فلسفهٔ اخلاق
- مولانا و نظریهٔ شناخت
- مولانا و قرائت دینی
- مولانا و حکمت عملی زندگی
مدرس کارگاه آقای دکتر محمد رضا سرگلزایی، روانپزشک و مدرس مهارت های زندگی خواهد بود که به صورت پروازی از تهران به مشهد تشریف آوردند .
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامه های آیندۀ مرکز آرن می توانند از طریق زیر با مرکز آرن در ارتباط باشند :
به بخش کارگاه های آموزشی مراجعه نمایند.
همه روزه از ساعت ۱۰ الی ۱۹ با شماره های ۵ – ۳۸۴۶۳۶۵۳ – ۰۵۱ تماس حاصل فرمایند.
با نشانی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید در تماس باشند .
از طریق عضویت در خبرنامۀ آرن در جریان آخرین اخبار و اطلاعات مرکز قرار بگیرند .
در کانال رسمی مرکز آرن در تلگرام عضو شوند .