صفحه اصلی
مدام بحث می‌کند و پرخاشگر شده است. امکان ندارد کاری را که از او می‌خواهیم بلافاصله انجام دهد. آیا این عبارت برای شما نیز آشناست؟ نوجوان داشتن این‌گونه است. او دیگر همان کودکی که با لبخند هر چه می‌خواستید انجام می‌داد، نیست. نوجوانی سن مرموز شدن، تغییرکردن و تردید است. از طرف دیگر، شما نیز نگران هستید که نکند او مشغول کاری شده باشد که عاقبت خوبی ندارد. پس فشار خود را بر او افزایش می‌دهید. او نیز که خواهان استقلال بیشتری است، واکنش نشان داده و قصد ندارد در محدودیتی که شما ایجاد کرده‌اید زندانی شود. بدین ترتیب کار به بحث و مشاجره و گاه به دعوا می‌کشد. مساله اینجاست که در این میان کسی مقصر نیست بلکه باید مهارت‌های ارتباطی را آموخت.  کارگاه ارتباط با نوجوان کلیدهای طلایی برای برقراری رابطه مناسب و نزدیک با نوجوانان را به والدین نشان میدهد.

 

در جامعۀ در حال گذار و حیران ماندۀ بین " سنت "و " مدرنیته " ، در روزگاری که نظام ارزشی حاکم بر خانواده های قدیمی و سنتی در اذهان فرزندان نسل جدید شکسته شده است ؛ در دورانی که فرزندان ما از بدو تولد با تجهیزات مدرنی از قبیل کامپیوتر ، بازی های رایانه ای ؛ شبکه های اجتماعی و ... آشنا شده و دنیایی متفاوت با دوران کودکی ما را تجربه می کنند ؛ سیستم های تربیتی و آموزشی ما و جامعۀ ما و خانواده های ما ؛ کماکان بر انگاره ها و طرحواره ها و آموزش های نسل قدیم و پدربزرگ ها و مادربزرگ های ما می چرخد و مشکلات خانواده ها با فرزندان شان؛ درست از همین نقطه است که آغاز می شود : دنیا تغییر کرد و ما تغییر نکردیم .... نسل ها عوض شد و آموزش ها و روش های تربیتی و ذهنیات ما عوض نشد.

در دوران بلوغ تغييرات زيادي در كودكان و همچنين والدين آنها روي مي دهد. برخورد با نوجوانان بايد به گونه اي باشد كه به تشديد عصبانيت، عصيانگري و عناد منجر نگردد. زيرا چنين روحياتي به اندازه كافي در سنين بلوغ وجود دارد. مهمترين امري كه والدين بايد به خاطر داشته باشند اين است كه آنها نه ديگر با يك كودك بلكه با يك فرد بالغ روبرو هستند. بسياري از شيوه هايي كه در برخورد با كودكان كارآيي قابل ملاحظه اي دارند در صورت تجويز براي برخورد با نوجوان مساله سازمي شود.يك نوجوان ممكن است انتظار داشته باشد كه مانند فرد بالغ با او برخورد كنند اما رفتارش مانند كودكان باشد. از سوي ديگر والدين نيز ممكن است به فرزند خود نصيحت كنند كه مانند افراد بالغ رفتار كند. ولي برخورد خود آنها با او مانند برخورد با كودكان باشد. کارگاه ارتباط با نوجوان کلیدهای طلایی برای برقراری رابطه مناسب و نزدیک با نوجوانان را به والدین نشان میدهد.

اولین دورۀ کارگاههای آموزشی مهارت های ارتباط با نوجوان مرکز آرن ؛ در ۱۲ ساعت ( شش جلسۀ دو ساعته ) چهارشنبه های هر هفته از ساعت ۱۸ الی ۲۰ از ۲۰ خرداد ماه تا ۳۱ تیر ماه ۱۳۹۴ (۲۰ و ۲۷ خرداد ماه، ۳، ۱۰، ۲۴ و ۳۱ تیر ماه )  با تدریس آقای دکتر عباس ناظمیان در مرکز جامع آرن برگزار خواهد شد . سرفصل های مورد بررسی جلسه به شرح ذیل می باشد:

۱- نوجوانی به عنوان یک بحران

۲-بهبود روابط

۳-روش های تقویت رفتار مطلوب

۴- قانون گذاری و دستور دادن

۵- مدیریت رفتار نامطلوب

۶- مهارت های اجتماعی و هیجانی

 لازم به ذکر است، گواهینامه های معتبر آموزشی قابل پیگیری به صورت آنلاین به شرکت کنندگان کارگاه اعطا خواهد شد.

علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با سایر کارگاه های درحال برگزاری می توانند با شماره تلفن های  ۵-۳۸۴۶۳۶۵۳ - ۰۵۱ تماس و یا به فهرست کارگاه های آموزشی مراجعه نمایند.

 

آرشیو اخبار

آدرس مرکز: مشهد - خيابان احمدآباد - بين ملاصدرا ۱۱ و ۱۳ - پلاک ۵۵ - تلفکس: ۵-۳۸۴۶۳۶۵۳ - ۰۵۱

سامانه آرن کارت
ارسال پیام تلگرامی