صفحه اصلی
آیا می دانید افرادی که از علم ان ال پی  آگاهی دارند در مدت زمان بسیار کمتری به اهداف شخصی و شغلی خود می رسند؟ آیا می دانید بسیاری از افراد موفق  و سخنرانان برجسته نظیر آنتونی رابینز، برایان تریسی، وین دایر وجک کنفیلد ان ال پیست هستند؟ آیا می دانید با ان ال پی می توان مسائل خانوادگی را براحتی حل کرد؟

 

دانش ان ال پی (NLP) یا Neuro-linguistic Programming که در زبان فارسی ؛ برنامه ریزی عصبی – کلامی نامیده شده ؛ یک رویکرد ارتباطی ، رشد فردی و یک روش روان‌درمانگری است که برای اولین بار  در سال  ؛ توسط Richard Bandler استاد روانشناسی و John Grinder ، استاد زبان شناسی در دانشگاه UCSC آمریکا به جامعه علمی و همچنین مردم عادی معرفی شد . در مغز انسان بین فرایندهای عصبی؛ پردازش‌های زبانی و الگوهای رفتاری ، ارتباطی وجود دارد که به وسیلۀ آن می‌توان برخی تغییرات رفتاری و روانی را از طریق تکرار و تجربه و الگوبرداری از مدل های موفق ؛ به صورت شخصی برنامه‌ریزی کرده و آنها را یاد گرفت . برنامه ریزی عصبی - کلامی با ساختار تفکر و قالب‌های فکری سرو کار دارد و به انسان درباره کارآیی بهتر مغز می آموزد و این که انسان ها چگونه با استفاده از الگوهای موفق جهان بیرون ، زندگی خود را با کیفیت بهتری شکل دهند . با این روش و با استفاده از تکنیک هایی که در دوره های NLP آموزش داده می شود ؛ می توان برای هدف ویژه‌ای در زندگی ، برنامه ریزی کرد و حتی به این طریق می توان مسیر زندگی را تغییر داد .

خاستگاه ان ال پی از نظریه گشتالت، علوم کامپیوتر، زبان شناسی و هیپنوتیزم است و در طی گذشت بیش از سه دهه مرتبا بر غنای آن افزوده شده است. در این شاخه از علم که امروزه کاربرد بسیار زیادی پیدا کرده است، ترکیب علوم مهندسی و علوم انسانی محوریت داشته است و با این رویکرد به تحلیل ابعاد مختلف انسان می‌پردازد.

تعدادی از حوزه‌هایی که ان ال پی در آنها اهمیت یافته‌ است عبارتند از:

۱- بازاریابی

۲- توسعه خلاقیت

۳- خودباوری و تحول

۴- توسعه مهارت‌های کلامی

۵- توسعه مهارت‌های مدیریت و رهبری

۶- تقویت روش‌های یادگیری

۷- تحول شغلی و تحصیلی


ان ال پی (NLP) یا همان Neuro-linguistic programming بر سه پایه اساسی استوار است: 

عصب‌(Neuro):

در این قسمت ان ال پی سعی دارد تا با مطرح ساختن عملکرد عصبی و پنج حواس با آن شبکه عظیمی که تشکیل می‌دهند ایجاد تغییر نماید و بااستفاده بهینه از این شبکه دست به تغییرات شگرف در انسان‌ها بزند.

 زبانشناسی(Linguistic):

در این قسمت زبان و تآثیرگذاری کلام را در ساختار دهی و مدیریت افراد مورد بررسی قرار می‌دهد و سعی دارد تا از آن در راستای تحول و دگرگونی افراد در حوزه‌های مختلف استفاده نماید.

 برنامه‌ریزی (Programming): 

در این قسمت محل گره زدن قدرت کلام و عملکرد عصبی (پردازش اطلاعات)است جهت تحولات اساسی در موجودی به نام انسان که دارای توانایی‌های نا محدود بالقوه است .

ان ال پی تکنیک‌ها، الگوها(Patterns)های مشخصی دارد و یادگیری این علم بسیار زیبا، کاربردی و تحول‌آفرین است. در ان ال پی غنای تفکر یک اصل است و یکی از راههای آن حرفهای بزرگان است.

اولین دوره کارگاه آموزشی برنامه ریزی عصبی-کلامی (NLP) مرکز آرن ؛ در ۹ ساعت ( ۲ جلسۀ ۴ ساعت و نیم ) در سال ۱۳۹۴ توسط آقای دکتر محمدرضا سرگلزایی برگزار شد . سرفصل های دوره به شرح ذیل می باشد:

۱- Language  & change

۲- meta model

۳- pacing & leading

۴- calibration

۵- perceptive modalities & sub-modalities

۶- content Re-framing

۷- context Re-framing

۸- ANCHOR making

 لازم به ذکر است، گواهینامه های معتبر آموزشی قابل پیگیری به صورت آنلاین به شرکت کنندگان کارگاه اعطا شد.

علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با سایر کارگاه های درحال برگزاری می توانند با شماره تلفن های  ۵-۳۸۴۶۳۶۵۳ - ۰۵۱ تماس و یا به فهرست کارگاه های آموزشی مراجعه نمایند.

 

آرشیو اخبار

آدرس مرکز: مشهد - خيابان احمدآباد - بين ملاصدرا ۱۱ و ۱۳ - پلاک ۵۵ - تلفکس: ۵-۳۸۴۶۳۶۵۳ - ۰۵۱

سامانه آرن کارت
ارسال پیام تلگرامی