مرکز جامع توانبخشی و توانمندسازی روانی آرن در رويکردی مبتنی بر کار ميانرشتهای، جمعی و گروهی و استفاده از دانش و ابزار تکنولوژيک روز دنيا، نگاهی جامع به امر درمان دارد. در اين نوع نگاه ابتدا حوزههای مختلف اختلال ارزيابیشده و سپس نقشه درمانی اختصاصی هر فرد طراحی میشود.
مراجع پس از پذيرش و تشکيل پرونده سلامت آنلاين توسط روانپزشک (يا همزمان توسط روانپزشک و دکترای روانشناسی) ويزيت میشود.
در مرحله بعد مراجع برای ارزيابیهای تکميلی به واحد آزمون جهت انجام آزمونهای مختلف روانسنجی، آزمونهای ويژه بررسی عملکردهای شناختی و يا به واحد سيگنالها برای ثبت امواج مغزی و ترسيم نقشه مغزی ارجاع میشود.
اين مرکز تنها مرکز در شرق کشور است که علاوه بر ابزارهای سنجش متداول با استفاده علمی از آزمونهای کامپيوتری معتبر و نقشه مغزی مراجع، به درمان اختصاصی هر فرد میپردازد.
تيم درمانی مرکز شامل روانپزشک و دکترای روانشناسی، کارشناس ارشد روانشناسی، کاردرمانگر، گفتاردرمانگر، مددکار اجتماعی، دکترا و کارشناس ارشد مهندسی پزشکی و دکترای تربيت بدنی است که به صورت جامع و کل نگر، نسبت به طراحی پلان درمان اختصاصی برای متقاضی اقدام میکنند.
رويکردهای درمانی شامل مشاوره، رواندرمانی، خانواده درمانی، زوجدرمانی، آموزش خانواده، گروه درمانی، بازی درمانی، کاردرمانی جسمی-حرکتی، کاردرمانی ذهنی، گفتاردرمانی، دارودرمانی، بيوفيدبک و نوروفيدبک است که به تناسب نوع اختلال برای هر مراجع در نظر گرفته میشود.
مرکز جامع توانبخشی و توانمندسازی روانی آرن در قريب به دو سال فعاليتهای درمانی، به طيف وسيعی از مراجعين خدمات خود را ارائه نموده است.
مراجعين از مراکز آموزشی مانند مدارس، مهدکودکها، مراکز درمانی مانند بخش صرع بيمارستان رضوی، بخش نورولوژی اطفال بيمارستان قائم (عج)، مطبها و کلينيکهای روانشناسی سطح شهر به اين مرکز ارجاع میشوند.
اين مرکز جزو معدود مراکزی است که به طور تخصصی به ارزيابی و درمان کودکان مبتلا به اختلال بيشفعالی و نقص توجه، اختلال يادگيری و اوتيسم میپردازد.
مراجعين اين مرکز دارای پرونده پزشکی الکترونيکی و آنلاين هستند که مراکز همکار میتوانند نتايج ارزيابی اوليه، آزمونها و سير بيماری هر فرد را به طور آنلاين مشاهده کنند.
روند کلی درمانی مرکز آرن به شکل زير میباشد:
(آزمون بررسی مولفه های شناختی)